Hi!

Wij zijn Coco en Maaike, de gezichten achter Eerste hulp bij social media.

1 %
Kennis
1 %
enthousiasme
1 %
meedenken
1 %
hart voor de zorg

Over ons

Van collega’s in crime naar partners in crime. Nadat we jaren samenwerkten in een organisatie die zich met zorg en de arbeidsmarkt bezighoudt, ontdekten we twee dingen. Eén: de verhalen uit zorg en welzijn zijn de mooiste, maar krijgen helaas nog niet altijd de aandacht die ze verdienen. In ieder geval niet op social media. En twee: daar willen we allebei iets aan doen. 

Waarom we doen wat we doen

De verhalen uit zorg en welzijn zijn fantastisch. In geen enkele andere sector wordt dagelijks zoveel liefde gegeven als in de zorgsector. Die verhalen verdienen het om terecht te komen bij het publiek waarvoor ze bedoeld zijn.

Social media zijn bij uitstek de manier om snel en gericht een doelgroep te bereiken. Bijvoorbeeld voor de werving van nieuwe collega’s, samenwerkingspartners of cliënten. Of om te laten zien dat jouw organisatie bestaat en geweldig werk verricht. 

Om jouw doelgroep te bereiken, moet je wel weten wat je doet. Je hebt een strategie nodig, het juiste socialmediakanaal en aansprekende content. Allemaal zaken waar wij je bij kunnen helpen. Zodat jouw aandacht voor social media zich uitbetaald in het behalen van je doelstellingen.  

Wie zijn wij?

Ook met ons samenwerken?