Social media
hulp nodig?

Social media in zorg en welzijn is een vak apart. Of jouw organisatie nu op zoek is naar nieuwe collega’s, samenwerkingspartners of cliĆ«nten: wij helpen je graag op weg. Zodat jij daarna boordevol inspiratie, kennis en content zelf aan de slag kunt. Hieronder zie je welke diensten en producten we op dit moment aanbieden.

Onze diensten

inspiratiekalender 2022

Heb je inspiratie nodig voor jouw social media content in 2022? Bestel onze inspiratiekalender voor zorg & welzijn.

Social media training

In deze online cursus leer je een ijzersterke socialmediastrategie te ontwikkelen voor jouw zorgorganisatie. Je gaat hier zelf direct mee aan de slag. De cursus zit bomvol voorbeelden, allemaal afkomstig uit de zorg.

De cursus is binnenkort beschikbaar. Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de wachtlijst.

masterclass op maat

Wil jij samen met je collega's leren hoe je social media het beste kunt inzetten of verbeteren voor jouw organisatie? We komen graag bij jullie langs. Vooraf bespreken we jullie wensen en doelen, zodat de masterclass naadloos aansluit op jullie kennis en ervaring.

Dit zeggen onze klanten:

Ieteke van Brakel

Utrechtzorg

Coco en Maaike verzorgden een online masterclass voor Jong RAAT. We leerden niet alleen wat een impact verschillende socialmediakanalen kunnen hebben, maar ook hoe we zelf al gelijk aan de slag kunnen gaan. Omdat Coco en Maaike veel ervaring hebben, hadden ze ook veel leuke voorbeelden en praktische tips. Een aanrader als je in de zorg werkt en je meer met social media wilt doen!

Ook samenwerken?

We komen graag met je in contact.